Anda Diseru Menyertai Jihad Qital Demi Mengembalikan Kerajaan Islam Di Dunia Ini

Anda Diseru Menyertai Jihad Qital Demi Mengembalikan Kerajaan Islam Di Dunia Ini

~ Analisis Graf Kebangkitan Islam~

Get your own Poll! "Siapkanlah untuk memerangi mereka (iaitu untuk memerangi kafir harbi) apa saja kekuatan yang kalian mampu dan dari kuda-kuda yang ditambatkan untuk berperang (iaitu persiapan persenjataan yang hebat)(yang dengan persiapan itu) kalian menggentarkan musuh Allah dan musuh kalian serta orang-orang selain mereka yang tidak kalian ketahui sedangkan Allah mengetahuinya" (Surah al-Anfal ayat 60).
Get your own Poll! "Sesungguhnya yang akan meminta izin kepadamu (untuk tidak berperang) hanyalah orang-orang yang tidak beriman kepada Allah dan hari akhirat, dan yang hati mereka (sangat) ragu-ragu. Oleh itu mereka sentiasa bingung teragak-agak dalam keraguannya. Dan kalaulah mereka mahu keluar (untuk turut berperang), tentulah mereka menyediakan persiapan untuknya; tetapi Allah tidak suka pemergian mereka, lalu dilemahkanNya semangat mereka, dan dikatakan (oleh Syaitan): "Tinggalah kamu bersama-sama orang-orang yang tinggal" " (At-Taubah: 45-46)

Jom Dapatkan Perkembangan Blog Ni!

Jumaat, 12 Mac 2010

Ini Dia Peluang Jihad Yg Dekat Untuk Membebaskan Al-Quds

Dengan nama ALLAH yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.Kali ini, saya akan mendedahkan apakah peluang jihad yg paling dekat dgn kita. Namun sebelum itu ayuh kita lihat dunia sekarang ini. Sekarang, memang kita ingin menjawab panggilan Al-Quds yang sentiasa memanggil-manggil kita. Kita ingin datang dan membebaskannya. Telah kita tahu bahawa adalah WAJIB BAGI KITA UNTUK DATANG MEMBEBASKAN AL-QUDS. BERDOSA BESAR JIKA KITA MEMBIARKANNYA.

Namun pada hakikatnya kita belum ada kuasa. Kita tiada kekuasaan dari segi persenjataan dan peperangan. Jadi siapakah yang ada???

Yang ada ialah pemimpin Islam seluruh dunia. Pemimpin Islam seluruh dunia bertanggungjawab dalam hal ini. Namun ini tidak menjadi alasan untuk kita untuk melupakan tentang seruan Al-Quds serta berdiam diri. Kita mesti berusaha sedaya upaya. Usaha kita sekarang untuk membebaskan Al-Quds ialah>>
MENUKAR PEMIMPIN YANG TAK BERTANGGUNGJAWAB KPD YG BERTANGGUNGJAWAB. Bila org yang bertanggungjawab telah dipilih menjadi pemimpin barulah dia akan menghantar bantuan bagi membebaskan Palestin. Ketika itu, tidak mustahil kita terpilih menjadi org2 yg dihantar ke Palestin.


Itu jihad yang pertama. Seterusnya, syariat Islam akan tertegak di Malaysia tidak lama lagi. Islam akan menang, tapi..... rasa2 nya berapa lama kemenagan itu dapat bertahan KERANA ORG YANG MEMIMPIN KURANG ILMU KEDUNIAAN. Kalau kita tak mahu Malaysia ketika itu dikuasai oleh org2 kafir yang menerajui akedemik pada waktu sekarang, KITA KENA BERSAING MENGUASAI ILMU AKEDEMIK DENGAN MEREKA. Ilmu agama untuk pembangunan rohani. Ilmu Akedemik amat penting untuk mengekalkan pentadbiran Islam. Itulah jihad kita seterusnya. Sijil itu juga penting.


Jadilah orang yang paling TERBAIK dalam segala aspek. Kuatnya Islam bergantung kepada kuatnya penganutnya. Pejuang Hizbullah berjaya menghalau Israel kerana mempunyai kekuatan persenjataan. Senjata mereka dibekalkan oleh Iran. Iran mempunyai KEKUATAN dalam mencipta senjata kerana mereka mempunyai ramai saintis, doktor dan golongan intelektual. Oleh itu, BERUSAHA MEMPERMAJUKAN DIRI DALAM SEGALA ASPEK adalah jihad kita yang seterusnya untuk membebaskan Al-Quds.


Inilah 3 jenis jihad dekat yang ana sarankan untuk membebaskan Al-Quds.


Lihatlah Apa Yg Terjadi Kpd Tentera Israel Yg Zhalim Itu Pabila Ummat Islam Sudah Mempunyai Kekuatan (Lihat video di bawah)>>
www.NarTube.com


(Ini video Operasi Hizbullah Menyerang dan Menawan Kubu Tentera Israel)


www.NarTube.com

Tiada ulasan:

Fajar Kebangkitan Islam Sudah Menjelma

Fajar Kebangkitan Islam Sudah Menjelma
"Pergilah kamu beramai-ramai (untuk berperang pada jalan Allah), sama ada dengan keadaan ringan (dan mudah bergerak) ataupun dengan keadaan berat (disebabkan berbagai-bagai tanggungjawab); dan berjihadlah dengan harta benda dan jiwa kamu pada jalan Allah (untuk membela Islam). Yang demikian amatlah baik bagi kamu, jika kamu mengetahui. (At-Taubah 41)

Artikelku Yang Popular