Anda Diseru Menyertai Jihad Qital Demi Mengembalikan Kerajaan Islam Di Dunia Ini

Anda Diseru Menyertai Jihad Qital Demi Mengembalikan Kerajaan Islam Di Dunia Ini

~ Analisis Graf Kebangkitan Islam~

Get your own Poll! "Siapkanlah untuk memerangi mereka (iaitu untuk memerangi kafir harbi) apa saja kekuatan yang kalian mampu dan dari kuda-kuda yang ditambatkan untuk berperang (iaitu persiapan persenjataan yang hebat)(yang dengan persiapan itu) kalian menggentarkan musuh Allah dan musuh kalian serta orang-orang selain mereka yang tidak kalian ketahui sedangkan Allah mengetahuinya" (Surah al-Anfal ayat 60).
Get your own Poll! "Sesungguhnya yang akan meminta izin kepadamu (untuk tidak berperang) hanyalah orang-orang yang tidak beriman kepada Allah dan hari akhirat, dan yang hati mereka (sangat) ragu-ragu. Oleh itu mereka sentiasa bingung teragak-agak dalam keraguannya. Dan kalaulah mereka mahu keluar (untuk turut berperang), tentulah mereka menyediakan persiapan untuknya; tetapi Allah tidak suka pemergian mereka, lalu dilemahkanNya semangat mereka, dan dikatakan (oleh Syaitan): "Tinggalah kamu bersama-sama orang-orang yang tinggal" " (At-Taubah: 45-46)

Jom Dapatkan Perkembangan Blog Ni!

Jumaat, 9 April 2010

Perisik Israel Dlm PDRM? Suatu Petanda...

“Kiamat tidak akan terjadi sehingga kaum muslimin berperang melawan Yahudi sehingga kaum Yahudi bersembunyi dibalik batu dan pepohonan. Maka berkatalah batu da pepohonan itu (memberi tahu kaum muslimin:”Wahai orang Islam, ini ada orang Yahudi dibelakangku, kemarilah dan bunuhlah dia.” (HR. Bukhari da Muslim).

Aman macam mana pun negara kita, suatu hari nanti tetap akan berperang.
Umat Islam takkan dapat dikalahkan dengan kekuatan musuh, tetapi umat Islam boleh dikalahkan jika mereka sendiri yg berpecah, atau menjadi pengkhianat kepada sebahgian yg lain. Cuba kita renung kisah kesyahidan Asy-Syahid Yahya Ayyasy, beliau merupakan pembuat bom bagi Hamas, maka beliau menjadi org yg paling dikehendaki oleh Israel. Israel memburu Yahya Ayyasy selama 3 tahun, namun tidak berhasil sehinggakan mereka mengupahkan seorg sahabat Yahya yg agak rapat dgn beliau untuk memberikan sebuah telefon bimbit yg berfungsi sebagai bom. Yahya menerima telefon itu, bila dia menggunakan ia, maka meletuplah telefon itu, lantas dia syahid.

Ayuh kita ambil iktibar dari sejarah umat Islam di Palestin, Lubnan, Iraq dan lain2. Dulu Iraq merupakan sekutu kuat Amerika tetapi akhirnya Amerika menuduh Iraq mempunyai nuklear sebagai alasan untuk menyerang Iraq, Iraq menyangkal dakwaan itu, namun Amerika tetap menyerang Iraq. Bila Iraq sudah dijajah, kerajaan Iraq dan tentera Amerika bersepakat memburu mujahidin pejuang2 Islam yg sebenar2 pejuang.

Maka bertempurlah antara tentera Kuffar yg bersepakat dgn golongan Munafiq(kerajaan Iraq, polis Iraq) dengan Mujahidin Pejuang Islam Yg Sebenar. Namun, para pejuang itu tetap berjuang walaupun dilabel sebagai terrorist dan difitnah-fitnahkan dalam media massa. Allah mengetahui apa yg pejuang2 Nya lakukan.. Pejuang2Nya takkan sesekali melakukan perkara yg tak diajar dalam Islam.

Setelah Amerika menjajah Iraq, mereka juga telah merosakkan umat Islam Iraq. Sekarang video2 porno semakin berleluasa, dadah juga berleluasa dan pelbagai lagi cara2 lain digunakan oleh Amerika bagi menghapuskan pengaruh Islam di Iraq. Untuk pengetahuan anda,
PUNCA UTAMA AMERIKA MEYERANG IRAQ BUKAN KERANA MINYAK, TETAPI KERANA BIBIT2 KEBANGKITAN ISLAM SUDAH MULA KELIHATAN DI IRAQ. Amerika tidak akan sesekali membiarkan khilafah tercetus semula, kerana itu mereka menyerang Iraq bagi menghapuskan khilafah yg baru sahaja nak terbina..
Jika kita mahu tegakkan khilafah, maka mahu tidak mahu kita terpaksa berdepan dgn Amerika dan Israel.

Mari kita lihat, bagaimana Israel memburu pejuang Islam di Palestin dan Lubnan melalui video di bawah>>>>>(Video ini mendedahkan bagaimana cara Israel memburu pejuang2 Islam di Palestin dan Lubnan.... Pejuang2 Islam bukanlah seperti Yahudi yg takut cedera dan dibunuh. Pejuang2 Islam mencari-cari syahid. Sanggup korban nyawa demi kemenangan Islam. Disebabkan sifat komited mereka itulah Islam menjadi kuat)

Tiada ulasan:

Fajar Kebangkitan Islam Sudah Menjelma

Fajar Kebangkitan Islam Sudah Menjelma
"Pergilah kamu beramai-ramai (untuk berperang pada jalan Allah), sama ada dengan keadaan ringan (dan mudah bergerak) ataupun dengan keadaan berat (disebabkan berbagai-bagai tanggungjawab); dan berjihadlah dengan harta benda dan jiwa kamu pada jalan Allah (untuk membela Islam). Yang demikian amatlah baik bagi kamu, jika kamu mengetahui. (At-Taubah 41)

Artikelku Yang Popular