Anda Diseru Menyertai Jihad Qital Demi Mengembalikan Kerajaan Islam Di Dunia Ini

Anda Diseru Menyertai Jihad Qital Demi Mengembalikan Kerajaan Islam Di Dunia Ini

~ Analisis Graf Kebangkitan Islam~

Get your own Poll! "Siapkanlah untuk memerangi mereka (iaitu untuk memerangi kafir harbi) apa saja kekuatan yang kalian mampu dan dari kuda-kuda yang ditambatkan untuk berperang (iaitu persiapan persenjataan yang hebat)(yang dengan persiapan itu) kalian menggentarkan musuh Allah dan musuh kalian serta orang-orang selain mereka yang tidak kalian ketahui sedangkan Allah mengetahuinya" (Surah al-Anfal ayat 60).
Get your own Poll! "Sesungguhnya yang akan meminta izin kepadamu (untuk tidak berperang) hanyalah orang-orang yang tidak beriman kepada Allah dan hari akhirat, dan yang hati mereka (sangat) ragu-ragu. Oleh itu mereka sentiasa bingung teragak-agak dalam keraguannya. Dan kalaulah mereka mahu keluar (untuk turut berperang), tentulah mereka menyediakan persiapan untuknya; tetapi Allah tidak suka pemergian mereka, lalu dilemahkanNya semangat mereka, dan dikatakan (oleh Syaitan): "Tinggalah kamu bersama-sama orang-orang yang tinggal" " (At-Taubah: 45-46)

Jom Dapatkan Perkembangan Blog Ni!

Jumaat, 6 Mei 2011

Jihad Masih Ada Meskipun Osama Syahid100 Pemuda di Solo, Indonesia, berbaiat untuk mati syahid, demi membalas kesyahidan Osama B Ladin. Hal ini menandakan operasi jihad akan terus berlangsung meskipun apa pun tekanan yang ditimpakan terhadap mujahidin.


JAMINAN MENGENAI HIDUPNYA SYARIAT JIHAD FI SABILILLAH SEHINGGA AMERIKA DAN ISRAEL SERTA KUNCU-KUCNUNYA TEWAS, Bahkan sehingga qiyamat:


"Kewajipan Jihad (berperang pada jalan ALLAH) itu berlangsung sejak Allah mengutusku (menjadi Rasul) sehingga (ke zaman) umatku yang terakhir memerangi Dajjal" (HR Abu Dawud)“Barangsiapa yang mati dan belum berperang, serta tidak berniat untuk berperang, maka ia mati dengan membawa satu cabang kemunafikan.” (HR Muslim)

Sabda Nabi: Al-Jihadu Madhin ila yaumil qiyamah

(kewajipan jihad itu berterusan sampai hari qiyamat)


Pembunuhan terhadap Osama dan ribuan mujahidin yang mengangkat senjata itu tidak akan mampu mematikan operasi-operasi jihad terhadap Amerika dan Israel, selagimana Quran dan Hadis masih ada. Jelas nyata dalam nash bahawa wajib berjihad terhadap Amerika dan Israel serta kuncu-kuncunya!!!!


Terdapat pelbagai mitos mengenai Osama sehigga kita tidak tahu yang mana satu kisah sebenar. Kesimpulannya, fitnah dajjal itu begitu besar. Oleh itu, kita tidak boleh sesekali percaya bulat-bulat dengan berita mengenai mujahidin di media massa. Kita hanya dapat mengetahui berita sebenar hanyalah apabila kita bersama-sama mereka berjihad, dan hidup bersama mereka. Selagimana berita itu disampaikan melaui media massa, maka kita belum pasti ke'shoheh'annya.


Osama pasti mendapat kematian dan saya berpendapat Osama telah lama syahid sebenarnya. Tapi, kesyahidanya disembunyikan agar Amerika boleh teru memerangi Islam. Seandainya Amerika menyiarkan tentang kematian Osama, maka mereka tidak boleh memerangi Islam lagi kerana terrorist yang mereka buru selama ini sudah diketemui. Oleh itu, kesyahidan Osama ditangguhkan pemberitahuannya sehinggalah masa untuk menghentikan serangan terhadap Islam tiba. Setiap manusia pasti mati, namun Osama telah menempah syurga, dengan menyertakan dirinya bersama jihad fi sabilillah. Kita belum lagi menempah syurga seperti Osama. Alangkah indah jika kita yang pasti mati ini dapat menempah kematian di medan jihad. Mati di medan jihad dijamin syurga. Kita belum lagi mengangkat senjata, belum lagi berjihad menentang Amerika, kita sekarang sedang sibuk melayan nafsu 'cinta hidup takut mati', kita belum puas melayan nafsu dan sampai nila pun kita takkan puas..


Amerika dan hamba-hambanya yang terdiri daripada perdana menteri perlu tahu bahawa terlalu ramai umat Islam yang ingin mati syahid! Kamu takkan berjaya dalam perjuangan membasmi terrorist! Kamu dijanjikan dengan kekalahan seperti mana qaum musyrikin pada zaman Rasulullah mendapat kekalahan! Zaman akan berlaku semula. Zaman kegemilangan Islam sewaktu Rasulullah hidup akan berlaku semula. Orang mukmin akan mendapat kemenangan sepertimana orang mukmin dizaman itu mendapat kemenangan! Amerika, Israel serta hamba-hambanya dikalangan pemimpin Islam yang sekular akan mendapat apa yang telah orang-orang musyrikin Mekkah dan munafiq mendapatnya di zaman itu.Masa depan adalah milik Islam!

Tiada ulasan:

Fajar Kebangkitan Islam Sudah Menjelma

Fajar Kebangkitan Islam Sudah Menjelma
"Pergilah kamu beramai-ramai (untuk berperang pada jalan Allah), sama ada dengan keadaan ringan (dan mudah bergerak) ataupun dengan keadaan berat (disebabkan berbagai-bagai tanggungjawab); dan berjihadlah dengan harta benda dan jiwa kamu pada jalan Allah (untuk membela Islam). Yang demikian amatlah baik bagi kamu, jika kamu mengetahui. (At-Taubah 41)

Artikelku Yang Popular